Онлайн магазин за осветителни тела и осветление Electro Style
 
 
dostavka БЕЗПЛАТНА за Р. България при поръчка със стойност над 99.00 лв с ДДС
Цена на доставка 7.95 лв при поръчка до 99.00 лв.
Telfon +359 885 724003
+359 889 799946
rabotno vreme Пон.-Пет.: 09.00-19.00
Съб. - 10.00 - 16.00
 

Аплици - В промоция

Аплици Ние предлагаме голямо разнообразие от осветителни тела за стени с кристали, аплици с абажури, в дизайнерски, модерен или класически стил. Подходящи за спалня, за кухня, баня или мокро помещение. Стенните лампи са един вид завършек на Вашето основно осветление. Обикновено те са от една серия с избраното от Вас основно осветление. Много често се използват аплици, които се различават по вид и стил, за да подчертаят определен акцент от стаята. Също така те са идеален заместител на нощните, настолни лампи или лампиони във Вашата спалня, трапезария или хол. При нас бихте могли да поръчате нов или поправка на захабения Ви, но любим абажур за Вашия аплик.

При нас бихте могли да поръчате нов или поправка на захабеният Ви, но любим абажур за Вашият аплик.

Филтри
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
429.00 BGN 255.00 BGN
125.00 BGN 75.00 BGN
264.00 BGN 118.00 BGN
99.00 BGN 38.00 BGN
92.00 BGN 82.00 BGN
 
 

Аплици – незаменима част от доброто осветление на един дом!

Аплиците са чудесен начин да озарите стаята си, дори да не разполагате с много пространство

 

Аплиците не заемат много място и ако се поставят правилно, биха могли да осветят дори най-тъмното ъгълче в една стая. Аплиците със сигурност не могат да заместят плафона или полилея, но са наистина важно допълнение към цялостното осветление на вашият дом. Тъй като има много голямо разнообразие и аплиците се различават по между си не само по стил или форма, но и по функционалност, ще се опитаме да направим вашия избор по-лесен, като ви представим основните видове аплици.

Аплици с текстилен абажур

Аплик с текстилен абажур
Аплик с текстилен абажур

И тук е момента да споменем този основен вид аплици, които имат широко приложение в почти всеки дом, хотел и дори заведение. Аплиците изработени от текстил са особено подходящи като допълнително осветление на спални помещения, хотелски стаи и всекидневни, тъй като светлината преминаваща през текстилния абажур е много по-мека, приглушена и създава по-уютна и комфортна атмосфера, каквато бихме искали да имаме в помещенията, в които искаме да релаксираме. Електро Стил предлага голям избор от текстилни аплици и осветителни тела, под собствен бранд Coup Light. Ако искате всичко у дома да бъде в тон, може да изработим текстилни аплици с ваш плат.

Класически аплици

Класически аплик
Класически аплик

Въпреки че ЛЕД технологиите напредват и това дава възможност за изработване на аплици с всякакви форми, това съвсем не означава, че за тези от вас, които обичат класиката няма аплици с класическа форма тип свещник. Този тип аплици, освен че са доста добро допълнение към общото осветление на едно помещение, е и много стилен начин да завършите цялостния интериор.

ЛЕД аплици

LED аплик
LED аплик

Когато става дума за икономичност и модерна визия, ЛЕД аплиците са перфектно съчетание между двете. И преди сме споменавали, че ЛЕД технологията вече не е иновация, а просто част от ежедневието ни. Освен, че ЛЕД аплиците са много по-високоефективни и икономични, те са и много по-функционални, тъй като ЛЕД модулите често позволяват на производителите да добавят и още допълнителни екстри към аплиците, като димиране, смяна на температурата, тъч включване и др.

Винтидж аплици

Винтидж аплик
Винтидж аплик

Винаги обръщаме внимание на тенденциите и винтидж стилът определено е една от тях.
Тези аплици внасят уют, стил и красота в дома ви. Аплици във винтидж стил, се характеризират със старинна визия, естествени материали – основно дърво, метал и текстил и уникален дизайн, който ще впечатли ценителите на индустриалния стил. Когато избирате винтидж аплици, които често са без включени светлоизточници, съветваме да не се отказвате от предимствата на ЛЕД крушката, изберете филаментни ЛЕД крушки, които няма да променят автентичността на лампата.

Аплици с кристали

Аплик с кристали
Аплик с кристали

Няма как да пропуснем и този стил аплици, тъй като любителите на този тип продукти са много.

Аплиците и осветителните тела могат да бъдат много повече от просто „лампи“, доказателство за това са кристалните аплици – те са истинско бижу. В случай, че вие харесате този стил и обичате бляскави и луксозни неща, кристалните аплци в съчетание с останалите осветителни тела, наистина ще накарат дома ви да заблести.

Как да изберем аплици, подходящи за четене?

LED аплик с насочване
LED аплик с насочване

Когато става дума за четене или работа, доброто осветление не е просто желателно, а задължително.
За да се чувствате комфортно докато четете в леглото, доста често нощната лампа не е достатъчна, а е необходимо по-силно и насочено осветление. Такова лесно бихте могли да постигнете с аплици с гъвкаво рамо. Те са удобни тъй като се насочват лесно и светлината отива точно там където ви е необходима.
Над работното си място, човек винаги иска да има добра осветеност. Ако сте заложили в интериора си на аплик, вместо настолна лампа, това е чудесно. Аплиците с чупещо се рамо, биха могли да ви дадат дори повече прецизност в насочването, а също така бихте могли да ги вдигнете малко по-високо, когато искате да осветите цялото си бюро, което настолната лампа не позволява.

Как да изберем правилните аплици за картина?

Аплик за картина
Аплик за картина

Всеки любител и ценител на изкуството, иска творбите, които красят стените му да бъдат акцент и фокус в стаята.
Това става чрез добро осветление за картини. И тук, разбира се, има тънкости, които е добре да имате предвид. Например ако вашата картина е с широчина от 30 до 45см., апликът ви трябва да е с приблизителна дължина от 15 до 23см. Аплиците за картина обикновено се монтират на стената точно над картината. Добре е да съобразите също така цвета на аплика с цвета на рамката на вашата картина, за да бъде още по-естетически издържано. Обикновено, за да се подсили ефекта от аплиците и да се подчертае една картина още по-добре, се поставят в потъмните стени от всекидневната, коридор или стълбище. Тогава светлината от аплиците акцентира перфектно картината, но и е добро допълнение към осветяването на тъмно помещение.

Как да изберем правилните аплици за баня?

Аплик за баня
Аплик за баня

Почти във всяка баня присъства поне едно осветително тяло за стена.
Аплиците за баня обикновено се позиционират над или в близост до огледалото, именно защото там е необходима по-добра осветеност, докато приготвяте сутрешния си тоалет. Аплците за баня могат да се поставят над огледалото хоризонтално или пък от двете страни на огледалото вертикално. Важно за аплиците за баня е, да бъдат с необходимата защита срещу влага.

Какво трябва да знаем, когато избираме аплици за спалня или всекидневна?

Аплик за всекидневна
Аплик за всекидневна

Разбира се, първото нещо, което хората взимат под внимание е аплиците да бъдат в еднакъв стил с останалите мебели и осветителни тела в стаята.
Да, това не е без значение, разбира се трябва да се съобрази също и цвета на аплиците, който трябва да е като този на останалите лампи и метални детайли по мебелите. Или с други думи ако всичко в дома ви е с цвят хром, като например дръжки на мебелите, декоративни детайли, осветителни тела, не би било естетически добре да вземете аплик, който да бъде с друго покритие – примерно месинг.

Освен това, обаче, е добре да помислите каква ще бъде основната функция на аплиците, които искате да монтирате. Те биха могли да бъдат по-декоративни, или пък да бъдат поставени над леглото, за да служат като нощна лампа, както и над бюрото, за да служат като работна лампа, дали да бъдат с ключе или пък с тъч бутон.

Аплик за спалня
Аплик за спалня

Това е от съществено значение, особено, когато дойде моментът, в който трябва да решите къде точно да поставите аплиците си.
Въпреки че, изборът на аплици в Електро Стил е голям и лесно ще откриете това, което ви е необходимо, но в случай, че се затруднявате в избора си и имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нашите търговски представители или офис.