Онлайн магазин за осветителни тела и осветление Electro Style
 
 
dostavka БЕЗПЛАТНА за Р. България при поръчка със стойност над 99.00 лв с ДДС
Цена на доставка 7.95 лв при поръчка до 99.00 лв.
Telfon +359 885 724003
+359 889 799946
rabotno vreme Пон.-Пет.: 09.00-19.00
Съб. - 10.00 - 16.00
 

Лед осветление

192.00 BGN 90.00 BGN
299.00 BGN 189.00 BGN
950.00 BGN 855.00 BGN

Лед осветление – икономично и модерно решение за вашият дом!

Лед осветлението е вече най-предпочитаното осветление по много причини. В тази категория можете да видите най-интересните и модерни лампи като дизайн и това не е случайно. Лед осветлението позволява на дизайнерите да развихрят въображението си и да сътворят уникални лампи – шедьоври.

Дизайнът на лед лампите е модерен и дори футуристичен, защото самият източник на светлина е почти „невидим“.

Харесвате осветителните ви тела да са с крушки? Нашата препоръка – използвайте лед лампи и се възползвайте от всички предимства на съвременната лед технология.

Тъй като не само външният вид на лед осветлението е важен, но и тяхната екологичност и ефективност по отношение на разходите.

Какви са предимствата на лед осветлението?

 Лед осветление над маса
Лед осветление за всекидневна или трапезария

  Всички говорят за лед осветлението! И това не е случайно. Технологията на лед осветлението е изключително иновативна и съответства изцяло със съвременното разбиране за осветление – покрива изцяло изискванията за комфорт на осветлението и за екологичното мислене.

Основни предимства на лед осветлението:

-   Висока икономия на енергия до 90% в сравнение с лампи с нажежаема жичка. Тъй като лед осветлението изисква по-малка енергия за захранване.
-   В сравнение с халогенната лампа лед осветлението има 75% икономия на електроенергия.
-   Лед осветлението не съдържат опасни вещества, течности или газове - които могат да бъдат вредни за околната среда.
-   Не се изисква подмяна на лед осветление благодарение на дългия живот до 50 000 часа.
-   Лед осветлението издържа 2400% по-дълго от обикновените халогенни крушки.
-   Можете веднага да се насладите на 100% яркост, без забавяне при включване, както при енергоспестяващите лампи.
-   Лед осветлението не издава дразнещи звуци.
-   Лед осветлението не нагрява!
-   Лед осветлението е без живак и безопасно за детска стая.
-   Можете да изберете цвета на светлината на лед осветлението според индивидуалните си предпочитания – топла, неутрална или бяла светлина.
-   И не на последно място нови впечатляващи дизайни, благодарение на „невидимия“ светлоизточник.

Как да изберем правилното лед осветление?

Несъмнено лед осветлението е правилният избор за вашият дом и като дизайн и като ефективност и като висока икономия на месечните разходи за ток. Но кой е най-подходящият за нашият интериор?

 • Какъв цвят да изберем за нашето лед осветително тяло? Разбира се, какъв да бъде цветът и дизайнът като цяло на лед осветлението е субективно понятие, но е добре той да е съобразен с останалата част от интериора.
-   Ако в помещението преобладават монохромни и студени цветове като: сиво, черно, бяло, лилаво, синьо и т.н подходящи цветове за лед осветителното тяло са – бял, хром, сив, черен.
-   Но е добре също осветителното тяло да изпъква, за това препоръчваме да се създаде контраст.
-   Например, ако в стаята преобладава сивият цвят би било добре да подберем бяло лед осветление или хром.

Къде можем да използваме LED осветителни тела?

Без значение дали търсите уютно основно осветление за хола или по-силно осветление за зоната на домашния офис. При нас ще откриете голямо разнообразие от лед осветление за всяка стая. Лед осветлението е подходящо за всяко кътче от вашият дом, ако поставите лед във всяка стая ще намалите месечните разходи за ток до 80%.

 Лед осветление - спот
Лед осветление прибрано към тавана

 • Лед осветление за всекидневна – за вашият хол можете да използвате всеки тип лед осветление. За тавана можете да поставите плафон или полилей, като е добре да бъдат в съчетание с няколко лед лунички, за да бъдат добре осветени всички участъци на стаята. Можете да добавите и лед осветление за стена (лед аплици), с които можете да осветите определени участъци от стаята и създадете допълнителен уют и комфорт във всекидневната.мосфера, каквато се очаква от помещението, в което го поставяте.

 • Лед осветление за спалня – също както при всекидневната подходящ е всеки тип лед осветление. За спалнята е много подходящо лед осветление с димер, за да можете да регулирате яркостта на светлината.

 • Лед осветление за кухня – в модерните кухни, които са в едно помещение с хол все по използвано е лед осветление тип спот (насочващо се осветление). С него лесно можете да осветите повече конкретни участъци от кухнята. Подходящи са и няколко малки лед плафона или плафон, съчетан с лунички. За трапезарията можете да изберете лед осветление от тип полилей с линейна или кръгла форма, в зависимост от големината и формата на масата.

 • Лед осветление за баня - подходящо лед осветление за баня е почти всеки тип осветително тяло. При избора на лед осветление за баня обърнете внимание на IP-то или защитата срещу влага и прах – винаги трябва да е равно или по-високо от 44 (IP44). Добра комбинация са лед плафон и лед лунички за тавана. Не забравяйте и лед осветление за над огледалото.

 • Лед осветление за коридор – коридора трябва винаги да бъде много добре осветен, обикновено в коридора няма прозорци, за това е добре да избираме лед осветление с повече ватове. Комбинация от лед плафон с лед лунички е чудесна за коридора.

Лед осветление според местоположението им.

Осветление тип плафон
Лед осветление - плафони
 • Лед осветление за таван (плафони) - лед плафоните са много подходящи за всяка стая, могат да бъдат използвани като основно лед осветление в центъра на стаята или над холната масичка. Много подходящи са и за лед осветление в кухнята и коридора. Те осветяват по-голям участък, тъй като са по-високо от висящото лед осветление. При по-малки стаи дори не е необходимо допълнително осветление.

 • Лед осветление с насочване за стена или таван (спотове) – в по-малки помещения дори само едно лед осветление с насочване е достатъчно за осветяване на стаята и конкретни участъци от нея. Вземете спот с повече разсейватели, за да осветите добре всеки участък от стаята.

 • Висящо лед осветление (полилеи) – лед полилеите са подходящи най-вече са монтаж над масата в трапезарията или над масата в хола. Те са добър избор и за лед осветление в центъра на спалнята.

 • Лед осветление за стена (лед аплици) – лед осветлението за стена се използва както, за да допринесе с допълнителна светлина и уют на определен участък от стаята, така се използва и за лед осветление за четене на книга в леглото или всекидневната. Най-съвременните аплици са с два светлоизточника – единият е покрит с текстилен абажур, той се използва като нощна лампа, а другият е тип спот или лед осветление с насочване, за да си осигурим подходяща светлина при чете, например. Тези аплици съчетават уют и практичност.

 • Лед осветление за под (лампиони) – лед осветлението за под е много практично и модерно. Ако искате да създадете допълнителен уют в ъгъла на стаята, да осветите определен участък и да го превърнете в акцент на стаята, това е подходящото лед осветление! Лед лампионите са и много практични и удобни при четене на книга, например. Модерното лед осветление е със сензори за включване и изключване или за димиране на светлината.
Лед осветление за под
Лед осветление - лампиони

 • Лед осветление за маса или бюро – с какво се различава лед осветлението за маса от обикновените настолни лампи? - висока икономия на енергия, дълъг живот, но и чудесен модерен дизайн. Лед осветлението за маса е чудесен избор при работа на бюро до късно. Модерните лед настолни лампи имат толкова много функции – аларма, часовник, термометър, сензор за включване и изключване, сензор за димиране на светлината, имате възможност да избирате между топла светлина, неутрална или бяла и всичко това може да е включено в едно лед осветително тяло за маса.Ренета Сечкова