Онлайн магазин за осветителни тела и осветление Electro Style
 
 
dostavka БЕЗПЛАТНА за Р. България при поръчка със стойност над 99.00 лв с ДДС
Цена на доставка 7.95 лв при поръчка до 99.00 лв.
Telfon +359 885 724003
+359 889 799946
rabotno vreme Пон.-Пет.: 09.00-19.00
Съб. - 10.00 - 16.00
 

Нощни лампи - Нови

Нощни лампи създават уют и комфорт и са неизменна част от обзавеждането на спалнята. Електро Стил предлага голямо разнообразие от нощни лампи с различна големина, нощни лампи с различна форма на абажурите и разнообразие от цветове.

Филтри
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
 
 

Нощни лампи – светлините, без които не може нито едно спално помещение.

Доброто осветление в една стая е огромна част от добрата атмосфера, която тя носи. Всяко помещение има различно предназначение и се нуждае от различни осветителни тела. Ето защо и нощните лампи са незаменима част от цялостното осветление на една спалня. Дали вашите настолни лампи ще бъдат класическите нощни лампи на шкафчето до леглото или пък ще заложите на по-иновативните висящи нощни лампи, или нямате достатъчно пространство и сте сложили нощните лампи на стената – това е без значение, защото нощните лампи създават уютната и спокойна атмосфера, от която всяка спалня се нуждае.

Как да изберем подходящи нощни лампи за спалня?

Какви нощни лампи ще избере, зависи от много различни фактори като например – пространството, с което разполагате, функцията, която ще изпълнява вашата нощна лампа, стилът на обзавеждане и др.
Ще ви дадем някои насоки в избора и ще ви запознаем с различни видове нощни лампи.

Нощна лампа с тъч бутон
Нощна лампа с тъч функция

Ако искате просто да имате допълнителна светлина, която да позволява да се чувствате комфортно, когато изключите останалите осветителни тела, но няма да използвате тази светлина за четене – то доста подходяща би била нощна лампа с декоративна функция. Така винаги ще имате мъничко светлина, която обаче да не ви дразни или пречи. Добре е да търсите функцията за „touch” включване и изключване, защото понякога в напълно тъмна стая е трудно да намерите ключето на лампата.

Нощна лампа с щипка
Нощна лампа с щипка

Ако пък нямате нощно шкафче, на което да поставите вашата нощна лампа, това не означава, че трябва да се откажете от удобството и уюта, който тя ще ви даде.
Може да изберете нощна лампа с щипка, която ще ви даде насочено осветление – много удобно, особено за тези от вас, които обичат да четат в леглото.

Още един чудесен начин да се възползвате от функцията на нощните лампи, без да имате къде да ги поставите, е да сложите нощна лампа на стената. Много от аплиците са направени именно с тази цел, да бъдат поставени до леглото, изпълнявайки също толкова добре предназначението на класическите нощни лампи. А може би дори и по-добре!

Нощна лампа с USB
Нощна лампа за стена с USB

Ако сте запалени по мултифункционалните неща и обичате всичко да бъде практично, вече може да намерите нощни лампи за стена, които включват няколко функции в едно – нощна лампа, лампа за четене и USB порт, на който удобно да зареждате своя мобилен телефон.
Най-лесният начин да съчетаете вашите нощни лампи с останалите осветителни тела в спалнята е те да бъдат в една серия. Повечето производители предлагат към серията си от таванни лампи, лампиони и нощни лампи, за да можете лесно да постигнете синхрон в осветителните тела у дома.

Ако вече имате осветителни тела, но искате да ги допълните с нощни лампи, то просто съобразете цветовете и стила.
А ако имате нощни лампи, които обичате и не искате да сменяте, но времето е оказало влиянието си върху текстилните абажури, то Електро Стил може да претапицира вашия абажур и да вдъхне нов живот в любимите ви нощни лампи.

   Кои са най-подходящите нощни лампи за детска стая?

Лед детска нощна лампа
LED детска нощна лампа

Естествено, това е нещо, за което производителите са помислили. Ако вашето дете е вече пораснало и е ученик, тогава бихте могли да изберете някоя от многото цветни лампи, които ESTO или NINO предлагат в своите каталози и да поставите подходяща ЛЕД крушка. Така вашето дете ще има достатъчно светлина над бюрото си, а шарените цветове ще направят неговата стая наистина „детска“. За най-малките отново има удобен и лесен начин за допълнителна светлина, без притеснения, че детето ще пипне лампата и ще се изгори или пък ще я бутне и счупи. Именно това са нощни лампи с вграден ЛЕД модул, направени от безопасни и нечупливи материали, като акрил и PVC. Освен това нощните лампи с вграден ЛЕД позволяват на производителите да развихрят въображението си и да направят нощни лампи с интересен за децата дизайн.

Нощните лампи – такива, каквито ги познават всички.

Разбира се, когато споменем нощни лампи, всеки от вас вероятно си представя класическите нощни лампи – метална или дървена основа и конусовиден или цилиндричен текстилен абажур. Е, през годините производителите създадоха множество модели, които спазват тази визия, но въпреки това включват в себе си и нови тенденции и дизайни.

Нощна лампа с лед основа
Нощна лампа с LED основа

Пример за това са нощни лампи с вградени лед модули в основата. Това, освен много красиво, е и много функционално, тъй като когато не ви е необходима толкова много светлина бихте могли да включите само едното от двете – самата нощна лампа или само лед основата.

Нощна лампа с керамична основа
Нощна лампа с крушка в керамичната основа

Още един дизайн, който използва освен горната част и абажура за осветяване, също така има поставена още една фасунга в основата. Като основата на този тип нощни лампи обикновено е изработена от материал, който пропуска светлината, като например керамика, акрил или стъкло.

Класиката при нощните лампи

Нощна лампа в стил TIffany
Нощна лампа в стил TIffany

Всички знаем, че има такъв тип неща – които винаги са търсени и остават почти непроменени във времето, защото са класика.
Един такъв пример са нощни лампи със стъклен дифузер в стил TIFFANY.
Това са класически нощни лампи, които със сиугрност добре познавате и сте виждали стотици пъти. Да, те определено не са нещо ново, но са нещо, на което си заслужава да се обърне внимание, именно защото са класика.
Такъв тип нощни лампи са много претенциозни в отношение на интериора и стила на обзавеждане, тъй като не подхождат на всеки дом, но ако ги съчетаете добре с останалите мебели и осветителни тела, те определено ще бъдат бижуто във вашата спалня.

Класическите нощни лампи пречупени през модерната визия

Модерна нощна лампа от дърво
Модерна нощна лампа от дърво

Независимо какъв стил е вашият интериор или с колко пространство разполагате, не подценявайте удобството и уюта, който нощните лампи създават. Развихте въображението си и поставете в спалнята си нощни лампи, които ще бъдат точно допълнението , от което стаята ви се нуждае.
Ако подберете нощни лампи, които отговарят на останалите мебели и на начина ви на живот, ще бъдете наистина учудени как е възможно едно от най-малките осветителни тела в дома ви да има толкова много предимства, които да правят вечерта и времето ви за почивка още по-приятни.


Милена Желева