Онлайн магазин за осветителни тела и осветление Electro Style
 
 
dostavka БЕЗПЛАТНА за Р. България при поръчка със стойност над 99.00 лв с ДДС
Цена на доставка 7.95 лв при поръчка до 99.00 лв.
Telfon +359 885 724003
+359 889 799946
rabotno vreme Пон.-Пет.: 09.00-19.00
Съб. - 10.00 - 16.00
 

Плафони - В ликвидация

Плафони - те представляват осветителни тела за монтаж на таван. В нашия електронен магазин може да откриете много и различни по вид и форма плафони. Те са много добър избор за по-малки помещения като спални, бани, кухни или дневни, тъй като не отнемат обем от него. Плафоните са чудесен избор когато се търси по-прибрано осветление.

Ние изработваме текстилни плафони в различни размери и цветове с високо енергийни LED източници или традиционни лампи. Пример за такива може да видите тук.

Филтри
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
Нулирай
420.00 BGN 220.00 BGN
109.00 BGN 75.00 BGN
269.00 BGN 236.00 BGN
 
 

Плафони – компактни и модерни осветителни тела!

Плафоните са едни от най-предпочитаните осветителни тела. Те могат да направят атмосферата в стаята красива и уютна. Плафоните са особено подходящи за апартаменти с по-нисък таван, тъй като не са висящи, а компактни. В нашият сайт ще откриете плафони в множество различни размери, цветове и стил.

Плафон за всекидневна или спалня
Плафон за всекидневна или спалня

Ако изберем плафон за основно осветление в стаята е добре да го съчетаем с интериора.
Плафоните подчертават вашият вкус по отношение на интериора. Ако предпочитате атмосфера, напомняща за миналото за вас подходящи са Винтидж плафоните.

Ако обичате да сте в крак с модата, а понякога и да изпреварвате времето, то можете да разгледате Модерни плафони и LED плафони.

Ако обичате лукса и избирате предметите вкъщи така че да напомнят за него, ви препоръчваме да разгледате Плафони с кристали.

Как да изберем правилния плафон?

Плафон с различни форми
Плафони с различни форми


В секция Плафони, ще откриете огромно разнообразие от невисящи лампи за таван (над 1000 продукта) и всеки от тях е различен и с уникален дизайн. За това ето няколко насоки, които ще ви помогнат при избора на плафони.

   1. С каква форма искаме да е плафона – кръгла, квадратна, правоъгълна или асиметрична. При избора на плафон може би с каква форма да е плафона е първото нещо, което трябва да решим. Разбира се това зависи от личните предпочитания и интериора.

Плафон за хол или спалня
Плафони за хол или спалня

   2. Размер на плафона. След като сме избрали формата на плафона, следваща стъпка е да изберем с какъв размер искаме да е плафона. При този избора трябва да се съобразим с размерите на помещението, в което ще сложим плафона. Разбира се при по-големи помещения е добре да изберем и по-големи плафони и обратното, но също значение име и дали плафонът ще е единственото осветително тяло в стаята и колко силно искаме да е осветено помещението.

При по-големи помещения имаме два избора – да поставим един или два големи плафона или да изберем по-малки плафони като допълним с други осветителни тела. Често срещано предпочитание е и множество малки плафони по целия таван.

При по-малки помещения плафонът е идеалното решение, тъй като е компактен не е висящ, тоест няма да заеме допълнително място от стаята. В малки помещения един плафон може да бъде напълно достатъчен.


   3. Мощност на плафона. С каква мощност да е плафона, зависи от помещението, в което ще бъде поставен плафона и колко осветена искаме да е стаята.

Ако плафонът бъде поставен в спалня, например, можем да изберем плафон, който не свети много силно и ярко. Но най-модерното решение за спалня е плафон с дистанционно и с опция за димиране. Ако изберем такъв плафон за нашата спалня, можем лесно да включваме и изключваме осветлението в спалнята, можем лесно да намаляваме и увеличаваме силата на светлината и дори да сменяме цвета на светлината на плафона.

При всекидневна или друго помещение отново трябва да се съобразим с това колко голямо е помещението и има ли и други светлоизточници в стаята и с каква мощност са те. Обърнете се към нашите специалисти, ако изпитвате затруднение при избора на плафон.

За кои стаи са подходящи плафоните?

Плафоните са лампи, които са подходящи за всяка стая. Плафоните могат да бъдат монтирани в спалнята, във всекидневната, много подходящи са за коридора, терасата и кухнята.

 • Лед плафон в модерен стил
  Лед плафон в модерен стил
  Плафони за всекидневна. Във всекидневната подходящи са по-големите плафони, с които да осветим по-голям участък от стаята. Ако всекидневната е с модерен дизайн в нашият сайт ще откриете много интересни и дизайнерски решения за всекидневна в модерен стил. Можете да ги откриете в Плафони ⇨ Модерни плафони и Лед плафони.

  Ако сте любители на ретро стила, разгледайте разнообразието от Винтидж плафоните, които предлагаме.

  Ако сте традиционалисти за вас имаме и Традиционни плафони, които се отличават с изчистен дизайн.

 • Плафон за спалня или всекидневна
  Плафон за спалня или всекидневна
  Плафони за спалня. Най-предпочитаните плафони за спалня са плафоните с текстилен абажур, тъй като те са с по-мека светлина и създават повече уют и топлина в стаята.

  За спалнята също са много подходящи плафони, които могат да се димират, за да можем лесно да регулираме силата на светлината. Например, когато се приготвяме имаме нужда от по-силна светлина, а когато си почиваме от по-слаба, за това плафоните, които са с тази възможност за изключително подходящи за спалнята.

  Има и по-модерни решения и това са RGB плафоните с дистанционно, чрез което освен че лесно можем да включваме и изключваме плафона, но и лесно можем да увеличаваме и намаляваме силата на светлината, а при RGB плафоните дори можем да сменяме цвета на светлината на плафоните. Тези плафони могат да бъдат използвани като заместител на нощната лампа.


 • Плафон за баня
  Плафони за баня
  Плафон за баня. При избора на плафон за баня първото нещо, което трябва да търсим е задължителната минимална защита от влага и прах IP44 или по-висока. Останалите фактори като стил, големина и мощност на плафона, отново зависят от изброените по-горе неща
 • Плафон за коридор. Плафонът е изключително подходяща лампа за коридор, защото не виси, а е компактна.

  При коридор, който е тесен и дълъг е подходящ плафон с правоъгълна форма или линеен, за да може да освети по-голям участък от коридора

  При коридор, който е с квадратна форма и обикновено свързва всички стаи, много подходящо ще е да поставим плафон с кръгла форма.

Какъв стил плафон да изберем?

Плафоните задължително трябва да бъдат избрани и според интериора на помещението. За това екипът ни е разделил плафоните и всички осветителни тела освен по помещение и по стил.

 • Винтидж плафони
  Винтидж плафони


  Винтидж плафони – винтидж плафоните и винтидж стила като цяло са все по-предпочитани. Те са идеалното допълнение към ретро интериора на едно помещение, който да ни потопи в красотата на миналото. Разбира се много често винтидж плафоните много успешно се съчетават и с изцяло модернистичен интериор. Всичко зависи от вкуса и предпочитанията ви.Винтидж плафоните често са първият избор и за осветяване на заведения и барове.
 • Класически плафони – класическите плафони обикновено са плафоните с текстилен абажур, които са подходящи най-вече за спалня, но те са твърде разнообразни и много от тях са подходящи и за всекидневна дори и за над трапезната маса.
 • Текстилни плафони – Този тип плафони са много подходящи за осветление на всекидневна или спалня. В тези помещения не е необходимо общото осветление да бъде твърде силно или натрапчиво и лесно бихте постигнали мека светлина, която да направи атмосферата още по-уютна.

  Електро стил произвежда голямо разнообразие от текстилни плафони с различни размери, форми и платове, под собствена марка Coup Light. А за тези от вас, които искат всичко у дома да бъде в синхрон, Електро Стил може да изработи плафон по ваш проект и с ваш плат.

 • Модерни плафони – модерните плафоните са също едни от най-предпочитаните плафони като стил, защото те най-често са изчистени и неангажиращи за интериора на помещението. Разбира се при тях ще срещнете и много интересни дизайнерски решения с уникални форми и цветове.

 • Традиционни плафони
  Традиционни плафони  Традиционни плафони – традиционните плафони се характеризират с метална основа и стъклени разсейватели. Те са с много изчистен дизайн и могат да бъдат кръгли, квадратни или от разклонен тип (плафони с няколко стъклени разсейвателя). Някои от традиционните плафони са с малка декорация, обикновено кристалчета.

 • Плафони с кристали
  Плафони с кристали  Плафони с кристали - плафоните с кристали определено са подходящи за любителите на лукса и блестящите предмети, които ни карат да се чувстваме малко по-специални. Те са подходящи за всекидневна, спалня и хотели. Формата и размерът им трябва да бъдат съобразени според големината на стаята и височината на тавана.

Съвет: при покупка на такъв плафон не забравяйте да вземете и почистващ спрей за кристали, за да бъде осветителното ви тяло винаги блестящо и в безупречен вид.

 • LED плафони – лед плафоните и лед осветлението е много предпочитано, тъй като е енергоспестяващо, има дълъг живот, а и дизайнът е винаги уникален. Освен енергоспестяващи LED плафоните, позволяват на дизайнерите да осъществят всяка своя идея и в тази категория със сигурност ще намерите едни от най-интересните осветителни тела.

Ако имате още въпроси свързани с плафоните или други осветителни тела, не се колебай да се свържеш с нас на:
телефон: +359 885 724003 или ни пишете на e-mail: Office@ElectroStyle.bg

Ренета Сечкова