Онлайн магазин за осветителни тела и осветление Electro Style
 
 
dostavka БЕЗПЛАТНА за Р. България при поръчка със стойност над 99.00 лв с ДДС
Цена на доставка 7.95 лв при поръчка до 99.00 лв.
Telfon +359 885 724003
+359 889 799946
rabotno vreme Пон.-Пет.: 09.00-19.00
Съб. - 10.00 - 16.00
 

Създай своя лампа

Как да направим лампа по наш дизайн?
От идеята до завършения продукт.

Случвало ли ви се е да обиколите поне 20 магазина и да не откриете това, което търсите? Ние сме попадали в такава ситуация е един път, признаваме си. Истината е, че така губим ценно време, което бихме прекарали вършейки нещо поприятно за нас, като например – спорт, четене на нова книга, разходка със семейството и т.н.

Вече говорихме за това защо е толкова важно да имаме правилното осветление за конкретната стая, но освен това, то трябва да отговаря и на нашите стандарти за стил. Добрата новина е, че с опцията „Създай своя лампа“ можете да вземете нещата в свои ръце и бързо и лесно да сглобите от нулата вашата лампа мечта, която освен, че ще бъде функционална, ще отговаря и на вашите изисквания за визия и декор.

Какво трябва да направите?

Много е лесно и само 4 стъпки ви делят от вашата мечтана лампа! Просто изберете всяка част, точно като при сглобяването на пъзел или лего. Фенове сме на тази опция, защото по този начин, освен че творите и използвате въображението си, създавате и единствена по рода си лампа, която ще имате само вие.

  • Стъпка 1: Изберете розетка.
Розетка за пендел
Розетка за пендел

Розетката е основата на вашата лампа. Подбрали сме разнообразие от стилове и цветове, за да имате поголям избор – сред тях са класическо бяло и черно; с акцентиращ цвят; дървени; метал с различен цвят покритие.

 

В случай, че искате да направите осветително тяло с няколко свелоизточника, от Електро Стил може да закупите основа с няколко отвора, както и неразпробита розетка, която да разпробиете по желан от вас начин и да създадете перфектната основа за вашия проект.

За ваше улеснение, когато изберете вашата розетка, в продуктовата страница сме включили и опция за комбиниране. Така само с няколко клика, бързо и лесно, ще може да добавите и останалите части към лампата.

  • Стъпка 2: Добавете текстилен или PVC кабел.
Текстилен кабел за осветителни тела
Текстилен кабел за осветителни тела

Кабелът определено не е част от лампата, която забелязваме, той е по-скоро детайл. Разбира се, от нас зависи дали искаме да прави впечатление или по-скоро да стои на заден план. Масово лампите на пазара се продават с класическите бели или черни кабели, понякога обаче ни се иска нещо по-специално, защото тези кабели не се вписват в дизайна на стаята ни.

 

Хубавото е, че с опцията „Създай своя лампа“ вие определяте правилата.

Освен цвета и стила (усукан, оплетка и т.н.) на кабела, има още едно немалко предимство - можете да изберете сами дължината на кабела и да направите осветително тяло с желан от вас брой светлоизточници и абажури, които да пуснете на желана от вас височина.

Знаем колко е важен изборът и разнообразието, затова сме се постарали със селекцията от цветове и текстури и в тази категория. Може да изберете между текстилни или PVC кабели в различни цветове и размери.

  • Стъпка 3: Ред е на фасунгите и декоративните капачки.
Фасунги и декоративни капачки за пендел
Фасунги и декоративни капачки за пендел

Няма как да завършим нашето осветително тяло без тези части. Комбинирайте по стил с розетката или пък изберете неутрален вариант, който няма да изпъква толкова. Всичко зависи от вас и въображението ви!

Ако вашето осветително тяло ще бъде с абажур, тогава задължително трябва да изберете ринг фасунга, тъй като рингът служи за захващането на абажура към фасунгата. И разбира, се да добавите декоративна капачка, която да бъде красивият завършек на вашия пендел. В случай, че сте решили да изработите сами пендел, който да бъде без абажур, може да разгледате декоративните капачки и да изберете най-подходящата за вас, като я комбинирате с права гладка фасунга.

 
  • Стъпка 4: Черешката на тортата. Изберете за финал и вашия абажур.
Абажури за осветителни тела
Абажури за осветителни тела

Изборът на абажур е важен, защото той трябва да отговаря на цялостния интериор на стаята, за която е предназначена лампата. При нас ще откриете разнообразие от предложения – различни текстилни абажури, в комбинация с кристали или декорация.

Бонус възможност: Предлагаме и още една услуга, която не може да откриете навсякъде. За да отговаря вашият абажур на мебелите или пердетата в стаята например, сме разработили и опцията да го изработим от плат предоставен от вас.

 

Още нещо, което сме създали за улеснение на клиентите си, е възможността да купите готов от нас пендел и към него да добавите абажур. В категория пендели ще откриете голямо разнообразие от готови решения, но дори и да не видите точно това, което ви е необходимо не забравяйте, че винаги може да направите запитване, а ние ще се постараем да го изработим за вас.

  • Стъпка 5: Части за осветителни тела и декоративни елементи.

И на последно място, не забравяйте и за допълнителните елементи, които ще са ви необходими при създаването на вашето осветително тяло. Това може да са крушки, окачвачи, стопери, винтове или декоративни елементи. И за тях сме се погрижили!

Разбира се, ако не сте сигурни какви части са ви необходими, можете да попитате нашите консултанти по всяко време. С радост ще ви помогнем да завършите вашата лампа мечта, защото важните за вас неща, са важни и за нас!

Имате нужда от вдъхновение? Разгледайте нашите модели и нека вдъхновението ви открие!

Абажур1
Абажур2
Абажур3
 

Симона Шангова