Онлайн магазин за осветителни тела и осветление Electro Style
 
 
dostavka БЕЗПЛАТНА за Р. България при поръчка със стойност над 99.00 лв с ДДС
Цена на доставка 7.95 лв при поръчка до 99.00 лв.
Telfon +359 885 724003
+359 889 799946
rabotno vreme Пон.-Пет.: 09.00-19.00
Съб. - 10.00 - 16.00
 

Електро Стил оод - производство и търговия с осветителни тела


Основана през 2003 година фирма Electro Style ood е изцяло насочена към внос и търговия на осветителни тела и съпътстващите аксесоари и консумативи.

От 2004 година наш основен партньор е австрийската компания за осветителни тела Esto Lighting GmbH, предлагаща огромно разнообразие от комфортно и релаксиращо осветление в богата комбинация от спотове, полилеи, плафони и аплици, влагозащитени тела, както и от осветление за най-малките дами и господа, всички с различни видове светлоизточници, повечето включени в комплекта.

В допълнение на тази гама от осветителни тела от 2010 година разширихме предлаганите артикули с невероятното класическо и модерно осветление, изпълнено с множество висококачествени кристали на английска фирма Searchlight Electric ltd.

Междувременно компанията ни е директен вносител на фирми Nino Leuchten GmbH и Maytoni GmbH (Германия), Ideal Lux и SLAMP (Италия), както и много други партньори от света на осветлението.

През 2019 година Electro Style ood започна партньорство с още две немски фирми Fischer&Honsel GmbH и Neuhaus Lighting Group. И двете фирми инвестират изключително много в LED технологиите и продукти като LED полилеи, LED спотове, LED лампи за стена и таван. Те се характеризират с високото си качество и изчистен дизайн.

Интересно e да отбележим серии интелигентни RGB LED осветителни тела от "Q-Lighting control" каталога на Neuhaus Lighting Group, пригодени за Вашата умна къща (Smart Home). Осветителните тела се свързват чрез ZigBee протокол, но могат безпроблемно да работят и с различни фамилии Smart Home управления на "Amazon Alexa" и "Google Smart Home", които позволяват включително и гласово управление на включване или изключване, димиране и промяна на цветовете на светлината и т.н.

През 2015 година започнахме продажба на части за осветителни тела, включващи различни розетки за таван, декоративни фасунги, стопери за кабел и различни видове скрепителни елементи. Година по-късно Electro Style ood започна собствено производство на осветителни тела включващо текстилни абажури, текстилни плафони и аплици, както и най-различни пендели за полилеи с различни PVC и текстилни кабели.

Освен тези завършени предложения, при нас ще откриете всички онези компоненти, които ще подчертаят интериора Ви, а именно различни видове лунички за баня, лунички за вграждане или луни за открит монтаж, с възможност за използване на високоефективните LED крушки (retrofit) и най-различни видове лампи, които внасяме директно от нашият партньор General Electric Tungsram.
Ако Вие предпочитате дискретно и ефектно осветление, тогава обърнете особено внимание на наш широк асортимент от гъвкави диодни ленти, които ще направят интериорът Ви още по-комфортен и елегантен.

Всичко това може да намерите в нашият електронен магазин или в някой от реалните ни магазини, чиито адреси можете да видите в сайта.
Ако желаете консултация за един по-добър избор на продуктите ни, можете да се свържете с нашите консултанти в офиса на фирмата или да позвъните в някой от нашите магазини.

Приятно пазаруване!
Electro Style Team